Experis PEAK-IT uitgeroepen tot beste bedrijf van Nederland in Digitale Transformatie

Op: 24 mrt 2022

Naarden, 24 maart – Vandaag is bekendgemaakt dat Experis PEAK-IT door MT/Sprout is uitgeroepen tot het beste ‘Nederlandse bedrijf in Digitale Transformatie’, in de sector managed service providers! Een onwijs knappe prestatie, die dankzij de fantastische inzet van onze collega’s is behaald. 

Over het onderzoek 

De Universiteit van Amsterdam deed in opdracht van MT/Sprout onderzoek naar onze dienstverlening. Hieruit bleek dat Experis PEAK-IT het beste scoort op de volgende punten: (1) samenwerking met klanten in digitale transformatietrajecten, (2) expertise op het gebied van digitale transformatie, (3) kwaliteit van de uitvoering van hun diensten en (4) de mate waarin de digitale transformatie dienstverlening bijdraagt aan betere resultaten (omzet, lagere kosten of grotere slagvaardigheid).  

Naar aanleiding van deze ranking zijn Thijs Vermaat, managing director Experis en Jojanneke van ’t Land, managing director Experis PEAK-IT, geïnterviewd om meer te vertellen over de dienstverlening van Experis. Je leest het artikel hier.

Heb jij een uitdaging op je IT-afdeling? Of ben je op zoek naar een nieuwe baan in de IT? Bel dan Experis!