CYBER SECURITY

Geen een bedrijf is immuun voor cyberaanvallen. Zo is gebleken dat bijna driekwart (72%) van de Nederlandse organisaties het afgelopen jaar slachtoffer is geweest van te minste één cyberaanval. Zelf een kwart heeft meerdere incidenten vastgesteld.

Cyber security is verweven door uw volledige digitale aanpak en is de verantwoordelijkheid van elke medewerker. Echter is niet iedere medewerker zich bewust van de securityrisico’s. Daarom is het van essentieel belang om een kernteam aan te stellen dat kan anticiperen op bedreigingen en kwetsbaarheden kan identificeren.

De vraag naar securityspecialisten is velen malen groter dan de beschikbare experts in de markt. Uiteraard is kwetsbaar blijven geen optie, maar hoe zorgt u er dan voor dat de securityrisico’s voor uw organisatie nu en in de toekomst minimaal zijn?

Onze Recruiters zijn in staat om de Cyber Security professionals met de juiste kennis en ervaring voor u te vinden. Naast de mogelijkheden van Werving & Selectie en detacheren, is het ook mogelijk om uw huidige medewerkers tot het juiste kennisniveau op te leiden middels onze Experis Academy. We kunnen uw organisatie ook helpen met het ontwerpen en optimaliseren van uw IT-capaciteiten via ons internationale netwerk van consulting experts. Via onze Project Services kunnen we u ondersteuning bieden bij de implementatie, terwijl we via ons Managed Service-dienstverlening een deel van uw operatie kunnen beheren, zodat u zich kunt concentreren op uw core business.

  • Databeveiliging van systemen conform privacywetgeving
  • Integriteit, beschikbaarheid en vertrouwelijkheid van informatie waarborgen
  • Controle krijgen en houden over security

Wilt u zich graag verdiepen in Cyber Security?

Lees dan ons onderzoeksrapport: Cybercriminaliteit - Hoeveel last heeft Nederland ervan?