ENTERPRISE APPLICATIONS

Nu organisaties worden geconfronteerd met grootschalige constante technologische disruptie, is het begrijpelijk dat ze naar oplossingen moeten zoeken die de operationele effici├źntie vergroten. Enterprise applications stellen u in staat om de interne communicatie verbeteren en bedrijfsprocessen te stroomlijnen die bovendien real-time inzicht geven en flexibiliteit bieden.

Experis heeft al meerdere opdrachtgevers kunnen ondersteunen bij het implementeren van enterprise applications om hun uitdagingen om te zetten naar kansen en doelstellingen te behalen. Van projectbeheer en functionele ondersteuningsanalyse tot de architectuur en softwareontwikkeling; wij helpen u hier graag bij met ervaren professionals.

Naast Werving & Selectie of Detachering is het ook mogelijk om uw huidige medewerkers tot het juiste kennisniveau op te leiden middels onze Experis Academy. We kunnen uw organisatie ook helpen met het ontwerpen en optimaliseren van uw IT-capaciteiten via ons internationale netwerk van consulting experts. Via onze Project Services kunnen we u ondersteuning bieden bij de implementatie, terwijl we via ons Managed Service-dienstverlening een deel van uw operatie kunnen beheren, zodat u zich kunt concentreren op uw core business.

  • 360 graden view van relevante data
  • De linking pin tussen business, IT en informatievoorziening
  • Kennis van diverse enterprise applicaties als SAP, Oracle, Microsoft Dynamics en vele andere applicaties

Zoekt u nog iemand om uw bedrijfsapplicaties te beheren?

Vraag dan direct een IT-specialist aan.