IT-DIENSTEN MET AANDACHT VOOR SERVICE

IT heeft in onze maatschappij een cruciale rol. De impact die ontwikkelingen binnen deze sector teweegbrengen zijn steeds zichtbaarder. Het juiste IT-talent in huis hebben en met een inhoudelijke IT-partner praten is daarmee nog belangrijker geworden.

Experis is de partner voor volledige IT-ontzorging. Rond de vijf belangrijkste practice areas; business transformation, digital workspace, cloud & infrastructure, cyber security en enterprise applications bieden wij de best mogelijke oplossingen. Hierbij geloven wij in partnership. Het maakt voor ons als IT business partner niet uit of wij op basis van Detachering, Co-sourcing of Managed Services zaken met u doen; een uitstekende service staat altijd voorop!

EXPERTISES

Met de juiste expertise kunt u de kracht van technologie gebruiken om slimmere en snellere beslissingen te nemen, de eindgebruikerstevredenheid verhogen en sneller te innoveren in de organisatie. Met onze diensten maken wij uw bedrijfstransformatie mogelijk. Wij helpen u graag te innoveren op het gebied van digitale business transformation, digital workspace, cyber security, cloud en enterprise applications.

Is uw IT-afdeling al klaar voor de toekomst?

Hoe ziet uw huidige afdeling eruit? Is deze volledig naar wens? Of zijn er nog verbeterpunten mogelijk? Wanneer u over een krachtige combinatie beschikt van veelgevraagde IT-vaardigheden, soft skills en expertise van verscheidene IT-technologieën, dan heeft u een voorsprong om uw IT-afdeling toekomstklaar te maken!

Experis Blog

Blijf op de hoogte van de laatste IT-trends en -ontwikkelingen op het gebied van business transformation, digital workspace, cloud, security en enterprise applications.

Lees de blog

Security Whitepaper

Digitale dreiging omvat veel meer dan enkel aanvallen vanuit hackers of criminele organisaties. Maar waar moet u dan rekening mee houden? Lees het in deze whitepaper!

Bekijk de whitepaper