OVER ONS

IT heeft in onze maatschappij een cruciale rol. De impact die ontwikkelingen binnen deze sector teweegbrengen zijn steeds zichtbaarder. Het juiste IT-talent in huis hebben en met een inhoudelijke IT-partner praten is daarmee nog belangrijker geworden.

Experis is de partner voor volledige IT-ontzorging. Rond de vijf belangrijkste practice areas; Business transformation, Digital Workspace, Cloud & Infrastructure, Cyber Security en Enterprise Applications bieden wij de best mogelijke oplossingen.

We vinden de IT-talenten die u nodig heeft, plaatsen onze eigen IT-experts in uw organisatie of leiden uw werknemers op tot ze het vereiste vaardigheidsniveau hebben via onze Experis Academy.

De gecombineerde kracht van onze drie IT-labels Experis Ciber, iSense en PEAK-IT maakt Experis dé partner voor volledige IT-ontzorging; van detachering, IT- & HR-advies en IT-projecten tot volledig beheerde operaties op het gebied van zowel kantoorautomatisering als business applicaties en processen.

Experis is onderdeel van ManpowerGroup: waar alles draait om de kracht van mensen

ManpowerGroup is de wereldleider in innovatie in werk en verbindt menselijk talent met de kracht van business. Zo zet de organisatie de kracht van mensen in voor kleine en grote organisaties in alle sectoren. Andere merken zijn Manpower, Jefferson Wells en Talent Solutions.