Mendix

Experis Ciber is een toonaangevende dienstverlener en al jarenlang Mendix-partner in Nederland. Onze consultants zijn perfect in staat om jouw bedrijfsprocessen te vertalen naar werkende applicaties voor mobiel, tablet of desktop. Daarnaast adviseren zij je graag over de verdere mogelijkheden van het Mendix-platform.

Samen helpen we bedrijven om sneller, effectiever en met betere resultaten applicaties te bouwen en te integreren. Met het Mendix-applicatieplatform kunnen applicaties snel aangepast worden aan veranderende processen. Dat doet het platform door een hechte samenwerking tussen de business en IT tot stand te brengen.

Mendix ontwikkelt applicaties voor meerdere verkoopkanalen en apparaten, altijd met een optimale gebruikerservaring. Deze applicaties kun je vervolgens zes keer sneller dan met een traditionele programmeertaal implementeren. In de cloud of op eigen locatie! Onze strategische partnership met Mendix, gecombineerd met onze inhoudelijke expertise, maakt ons een toonaangevende speler op het gebied van digitale transformatie en innovatie. Bekijk hier de website van Mendix.