ACADEMY

Met meer dan 1.500 IT-opleidingen krijg je alle ruimte om je kennis te verbreden of om jezelf te specialiseren in het door jou gewenste vakgebied.

Ben je als IT-professional bij ons in dienst, dan vullen we de opdracht en onze begeleiding zo in, dat er volop ruimte is voor jouw (persoonlijke) ontwikkeling. Bij Experis heb je namelijk één persoonlijk aanspreekpunt; jouw loopbaancoach. Dit zorgt voor verbinding tussen jou, de opdrachtgever en Experis. Samen maken jullie een Persoonlijk Ontwikkelplan (POP) en je evalueert regelmatig tussentijds en na afloop van een opdracht. Ben je ZZP’er, dan kijken we ook naar jouw behoeften van morgen. Hoe kunnen we je helpen in je verdere groei? Welke opleidingen passen daarbij en hoe helpt ons brede netwerk daarbij?

Talentontwikkeling

Bij Experis begeleiden wij je bij het verder ontwikkelen van jouw talent. Dat doen wij niet voor niets. Wij weten dat stilstaan geen optie is. Als professional in een snel veranderende wereld moet je ruimte maken voor je eigen groei. En wij helpen je daarbij.

Vanaf de eerste dag dat je bij Experis start, ga je aan de slag met jouw ontwikkeling. Sterker nog, dat gebeurt al vanaf het eerste moment dat je ons spreekt. Onze specialisten willen weten wie jij bent. We gaan dieper in op wat jij wilt bereiken, wat voor jou de ultieme werkplek is en waarvan jij energie krijgt. Kortom, hoe je het beste uit jezelf haalt.

Trainingen van vakexperts

Als je bij een van onze opdrachtgevers werkt, houdt je ontwikkeling natuurlijk niet op. Niet alleen omdat je in je baan dagelijks leert, maar ook omdat we een online platform hebben waar je alles vindt wat je nodig hebt. Zo kun je direct inspirerende talks bekijken of online trainingen van vakexperts volgen. Ook kun je je aanmelden voor klassikale sessies. Maak een keuze uit honderden opleidingen passend bij waaraan jij op dat moment behoefte hebt.

Onze collega worden?

Bekijk snel onze vacatures en stel jezelf aan ons voor!