IT-TRAINEESHIPS

Wil jij heel graag in de IT aan de slag, maar heb je weinig of geen ervaring in de IT? Heb je misschien zelfs wel een hbo-opleiding gevolgd in een hele andere richting? Geen probleem, want dit is hét moment om je om te scholen tot IT-professional! Wij bieden namelijk op maat gemaakte IT Traineeships aan waarbij jij, met of zonder enige IT-kennis, (verder) wordt opgeleid. Pak jij deze kans?

Naast dat je een IT-traineeship volgt ben je ook verzekerd van een toffe baan binnen de IT. Opdrachtgevers staan te springen om aanstormende IT-talenten zoals jij! Want het tekort aan IT-professionals blijft aanhouden. Zo heeft circa één op de vier IT-bedrijven een personeelstekort. Hierbij is de vraag het grootst naar Systeembeheerders, Applicatiebeheerders en Consultants.

Opleiding, training & coaching

Een traineeship bij Experis draait om jouw ontwikkeling. Vooraf bespreek je met een loopbaancoach jouw plannen, wensen en leerdoelen. Wat neem je mee aan bagage, waarin wil je groeien en welke coaching kun je daarbij gebruiken?

In de Experis IT Traineeships krijg je de mogelijkheid om trainingen te volgen en erkende certificaten te behalen, zoals ITIL 4 of Scrum. Ook ga je aan de slag met het verder ontwikkelen van jouw soft skills middels diverse vaardigheidstrainingen. Daarnaast geeft jouw loopbaancoach jou ook één-op-één coaching. Zo sta je nog steviger in schoenen!

Praktijkervaring

Tijdens de traineeship krijg je de kans om bij diverse opdrachtgevers met een complexe IT-infrastructuur een kijkje achter de schermen te nemen en interessante praktijkervaring op te doen. Ook krijg je de mogelijkheid om daadwerkelijk mee te werken aan bestaande projecten.

Doorgroeien na je traineeship

Als IT-trainee ga je een enorme ontwikkeling tegemoet. Er komt een moment dat je geen trainee meer bent, maar een ervaren IT-professional. Stopt hier dan jouw ontwikkeling? Nee, absoluut niet! Als IT-professionals bij Experis blijf je door ontwikkelen. Samen met jouw loopbaancoach stel je jouw Persoonlijk Ontwikkelplan (POP)op. Zo kun jij doorgroeien naar de IT-baan die jij graag wilt vervullen.