CLOUD & INFRASTRUCTURE

De huidige generatie verwacht dat bedrijven mobile-first zijn, proactief communiceren en problemen oplossen. Bovendien willen zij altijd en overal verbonden zijn. Door de verschuiving naar een online leven, zet de hoeveelheid data die gecreëerd en gedeeld wordt de infrastructuur onder druk. Bedrijven worden hierdoor gedwongen om nieuwe manieren te introduceren om gegevens te beheren en op te slaan en de wet- en regelgeving hierbij in acht te nemen.

Cloudoplossingen helpen u uw data-uitdagingen te beantwoorden, met als extra voordelen lagere bedrijfskosten en grotere efficiëntie door online samenwerking.

Experis kan ondersteuning bieden bij uw reis naar volledige digitalisering. We begrijpen als geen ander dat verschillende cloudoplossingen om specifieke kennis en vaardigheden vraagt. Zo hebben wij al vele opdrachtgevers kunnen helpen bij het vinden van DevOps Engineers, Agile Consultants, IT-architecten, Testers of Analisten om zo hun cloudprojecten van begin tot eind uit te voeren.

Naast dat onze Recruiters u kunnen helpen bij het vinden van de juiste Cloud professional, is het ook mogelijk om uw huidige medewerkers tot het juiste kennisniveau op te leiden middels onze Experis Academy. We kunnen uw organisatie ook helpen met het ontwerpen en optimaliseren van uw IT-capaciteiten via ons internationale netwerk van consulting experts. Via onze Project Services kunnen we u ondersteuning bieden bij de implementatie, terwijl we via ons Managed Service-dienstverlening een deel van uw operatie kunnen beheren, zodat u zich kunt concentreren op uw core business.

  • Snel innoveren
  • Hogere tevredenheid en productiviteit
  • Altijd en overal online werken
  • Makkelijk op- en afschalen

Wilt u zich verder verdiepen in de cloud?

Lees dan onze whitepaper over de cloud.