EXPERIS ACADEMY

Door intensief persoonlijk contact zijn wij steeds in staat om de talenten van onze professionals te verbinden met de ambities van u als opdrachtgevers. Samen kijken we naar de toekomst. Wij richten ons dus niet alleen op het nu, maar voeren het gesprek over de behoeften van morgen. We volgen trends en ontwikkelingen in de branches en adviseren hier proactief over. Zo helpen we opdrachtgevers en professionals winnen in de veranderende wereld van werk.

We vinden de IT-talenten die u nodig heeft, plaatsen onze eigen IT-experts in uw organisatie of leiden uw werknemers op tot ze het vereiste vaardigheidsniveau hebben via onze Experis Academy.

Masterclasses, summits & webinars

Als IT business partner delen we graag kennis over IT-trends met als doel het vergroten van inzichten binnen de sector en het inspireren van de ontwikkeling op het gebied van business transformation, security, digital workspace, cloud en enterprise applications. Daarom organiseren we meerdere malen per jaar verscheidene masterclasses, summits en webinars, waarbij we gastsprekers uit het veld uitnodigen om hun best practices en learnings met ons te delen.