iSense

Al ruim twintig jaar ontzorgt iSense bedrijven bij al hun IT- vraagstukken en helpt bij het vervullen van moeilijk invulbare IT-profielen. iSense zorgt voor het juiste talent op de juiste plek. Dat betekent niet alleen een match op papier, maar vooral ook op persoonlijk gebied. Met 100 ambitieuze Consultants en ruim 400 IT-professionals bij klanten laat iSense mens en organisatie groeien. Door de markt nauwlettend in de gaten te houden en IT-ontwikkelingen continu te monitoren, is iSense altijd op de hoogte van wat er speelt en wat professionals en opdrachtgevers nodig hebben.

iSense beschikt over een actieve community, bestaande uit duizenden IT-professionals. Zij hebben toegang tot het iSense Learning Center, waar onder andere opleidingen en kennisevenementen worden aangeboden. Zo is er bijna maandelijks een gratis summit waar gerenommeerde sprekers hun kennis delen. Binnen deze community is iedereen welkom; specialist of generalist, junior of senior, laag- of hoogopgeleid. We voelen de verantwoordelijkheid om onze kennis en kunde met de markt te delen.

Contactgegevens

iSense
Zuidelijk Halfrond 11
2801 DD Gouda
+31 (0)18-2692020
[email protected]

“Pas als wij de klant kunnen voorzien van een perfect passend profiel, op een functie die onmogelijk invulbaar leek, is onze missie volbracht.”