Experis Academy

Bij Experis begeleiden wij jou bij het verder ontwikkelen van jouw talent. Dat doen wij niet voor niets, want we weten dat stilstaan geen optie is. Als professional in een snel veranderende wereld moet je ruimte maken voor je eigen groei. En wij helpen je daarbij middels onze Experis Academy!

 

Klaar voor een carrière in de IT?

Experis Academy is een unieke kans voor mensen die een carrière in IT nastreven. Zo bieden we verschillende programma’s die op maat gemaakte studies combineren met een startersbaan bij één van onze toonaangevende opdrachtgevers.

Als deelnemer aan een van onze afstudeerprogramma’s moet je een IT-gerelateerde bachelor hebben afgerond en interesse hebben in programmeren. Je bent gepassioneerd door het oplossen van problemen, leergierig en gaat graag moeilijke uitdagingen en projecten aan, zowel individueel als in teamverband. Je spreekt vloeiend Nederlands en Engels, zowel schriftelijk als mondeling.

 

Upskill

Met de verschillende graduate programma’s van de Experis Academy krijg jij de kans om een carrière in de IT na te streven. Zo bieden we verschillende programma’s aan die zijn ontwikkeld in samenwerking met enkele toonaangevende IT-bedrijven en Noroff (School of Technology and Digital Media). Deze op maat gemaakte studies combineren theorie en praktijk bij een van onze 1.600 opdrachtgevers. Met deze programma’s doe je gewilde kennis en ervaring op die jouw IT-carrière een vliegende start geven!

Lees verder

Reskill

Als je bij een van onze opdrachtgevers werkt, houdt je ontwikkeling natuurlijk niet op. We houden altijd volop ruimte voor jouw (persoonlijke) ontwikkeling. Zo bespreek je met een loopbaancoach jouw plannen, wensen en leerdoelen. Wat neem je mee aan bagage, waarin wil je groeien en welke coaching kun je daarbij gebruiken? Middels onze reskill programma’s zorgen we ervoor dat jij jouw kennis en ervaring naar en hoger niveau tilt en dat je zelf nieuwe expertises opdoet!