Graduate Programma’s

Wil jij heel graag in de IT aan de slag, maar heb je nog maar weinig of geen ervaring in de IT? Dan is dit jouw kans! Want met de verschillende graduate programma’s van de Experis Academy krijg jij de kans om een carrière in de IT na te streven. Zo bieden we verschillende programma’s aan die zijn ontwikkeld in samenwerking met enkele toonaangevende IT-bedrijven en Noroff (School of Technology and Digital Media). Deze op maat gemaakte studies combineren theorie en praktijk bij een van onze 1.600 opdrachtgevers. Met deze programma’s doe je gewilde kennis en ervaring op die jouw IT-carrière een vliegende start geven!

Full Stack Java Developer

Met dit programma krijg je een unieke kans om de in de branche gewilde expertise op te doen die jou tot een Full Stack Java Developer met een frontend-specialisatie maken. Het Java-programma duurt 21 maanden, waarvan de eerste drie maanden bestaan uit theorie, Java-certificeringen en echte case-opdrachten van klanten. De volgende achttien maanden bestaan uit jouw specialisatieperiode waarbij je de opgedane kennis toepast bij een van onze toonaangevende opdrachtgevers in Nederland. In deze periode wordt je begeleid in je persoonlijke en professionele ontwikkeling en volg je een advanced development training.

Lees verder

Full Stack .NET Developer

Tijdens het Full Stack .NET Developer programma ga je de eerste drie maanden aan de slag met theorie, het behalen van enkele .NET-certificeringen en praktijkopdrachten van klanten. In de achttien maanden daarna ga je bij één van onze opdrachtgevers aan de slag en werk je aan jouw specialisatie. Tijdens deze periode werken we samen aan jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling door het volgen van workshops, intervisies met ervaren consultants en advanced development training.

Lees verder

Cyber Security Administrator and Implementer

Coming soon

Deze cursus leert je schaalbare, cloud-native webservices te bouwen, beveiligen en onderhouden voor AWS, Google Cloud Platform, Microsoft Azure of je eigen private cloud. Met dit programma doe je praktische vaardigheden op om nieuwe technologieën en frameworks te evalueren. Daarnaast leer je hoe je veilig communiceert met bestaande systemen en hoe je de kans op fouten verkleint door veilige softwareontwikkelingspraktijken en automatisering met continue integratie en deployment.

Lees verder